Uit de praktijk

Met onze klanten leren we bij Spot On Learning snel en veel over de praktijk van het internationaal ondernemen. We geven invulling aan  wat wij 'ondernemend leren' noemen in een snel veranderende wereld. Leer met ons mee aan de hand van cases, kijk mee hoe we support leveren aan onze 'studenten', lees mee met de vragen die we krijgen (en antwoorden die we geven).

Seatrade.jpg

Scheepvaartbedrijf Seatrade helpt internationale medewerkers beter communiceren in het Engels

Meetbaar beter Engels leren tegen lagere kosten door inzet e-learning
Seatrade is een Nederlands scheepvaartbedrijf dat over de hele wereld bemanningsleden werft. Goede communicatie door en tussen medewerkers aan boord en op kantoor is van het allergrootste belang. Met het Nederlandse Spot On Learning wordt nu e-learning ingezet om het niveau waarop mensen Engels begrijpen én spreken bedrijfsbreed te verhogen.
sol.infographic.v3.jpg

Beter Engels is de sleutel tot internationaal zakelijk succes.

Infographic
Bij succesvol zakendoen over de grens speelt taal een hoofdrol. Engels wordt wereldwijd het meest gesproken. Hoe goed beheers je die taal als je op het scherp van de snede moet onderhandelen of een betrouwbare zakenpartner zoekt? We helpen je op weg.

Support en coaching bij e-learning essentieel

Persoonlijk en vriendelijk werkt het best
Online leren is voor veel mensen nieuw. Spot On Learning investeert voortdurend en zoekt naar de manieren om mensen op een prettige manier aan het leren te krijgen... en te houden. We leggen graag uit wat onze support inhoudt en wat de ervaringen zijn met support aan lerenden in Kaliningrad, Wladiwostok, op de Filipijnen en op andere plaatsen in de wereld (waaronder ook Nederland).

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.