logo.businessenglish.jpg

Business Engels leren voor gebruik in de praktijk

Online platform maakt Engels leren makkelijk en goedkoop voor ondernemingen
EnglishCentral is een platform waarop je online Engels leert en werkt aan je uitspraak. Je bekijkt op PC of table video's, spreekt en typt. Leren is zo laagdrempelig en kan overal, op ieder moment. Aan het begin van ieder traject wordt het niveau vastgesteld. Vervolgens wordt een programma op maat geboden en de voortgang steeds gemeten. Luister- en spreekvaardigheden, woordenschat en 'fluency' nemen meetbaar toe. Het leren kan zich toespitsen op praktijksituaties. De kosten zijn laag.
logo.maritime.jpg

Maritime Communication

SMCP idioom en meetbare vooruitgang volgens CEFR standaard in 12 weken
In de maritieme sector is goede communicatie in het Engels letterlijk van levensbelang. Spot On Maritime Learning helpt professionals in scheepvaart en maritieme sector meetbaar beter Engels spreken en verstaan. Videomateriaal opgenomen aan boord van schepen en in havens helpt zeelieden en andere medewerkers om het Engels te spreken dat nodig is in de maritieme wereld. In de video's zijn bijvoorbeeld woorden uit de SMCP woordenlijst van het IMO verwerkt.
logo.customized.jpg

Opleiden op maat

Contentbibliotheek, hergebruik en beproefde 'formats' verlagen kosten
Spot On Learning heeft kant en klare online opleidingsprogramma's die aansluiten bij pratijksituaties in het internationaal zaken doen. Ondernemingen kunnen deze aanvullen en laten aanpassen om te zorgen dat ze aansluiten bij eigen business doelen. Door te putten uit onze content bibliotheek, door hergebruik en het inzetten van beproefde formats werken we efficiënt en blijven de kosten relatief laag.
logo.englishcentral.jpg

Voorbeeld EnglishCentral video

EnglishCentral video's hebben een speciale opmaak waardoor je de tekst goed kunt leren. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze video met een speech van (wijlen) Steve Jobs.
logo.cargo.jpg

Introductievideo Cargo & Cargo Handling course

Spot On Maritime Learning
Aan de hand van 25 video's op EnglishCentral leren zeevarenden en andere werkers in de maritieme sector een specifiek Engels idioom. In deze serie video's zijn woorden en zinnen verwerkt die belangrijk zijn om te weten bij de communicatie in het Engels met iedereen die betrokken is bij het veilig en efficiënt laden en lossen van een schip in de haven. Ook wordt in enkele video's aandacht besteed aan de machinekamer, aan veiligheidsvoorzieningen aan boord en aan regels die volgens de ISPS worden gesteld aan schepen in havens.
logo.cargo.jpg

Voorbeeld video uit Cargo & Cargo Handling course

Uit de Spot On Maritime English serie
Hierna een video uit de Cargo & Cargo Handling module van het Spot On Maritime English programma. Dit programma is bedoeld om zeevarenden en andere professionals in de scheepvaart een idioom te laten leren dat direct van belang is voor communicatie aan boord en met de wal. In 25 video's zijn woorden verwerkt uit de SMCP lijst van de IMO en ook een zorgvuldig gekozen aantal andere woorden en zinnen die belangrijk zijn voor veilig en efficënt werken bij het aandoen van een haven.
logo.engineroom.jpg

Engine Room Communication in English (video)

Uit de Spot On Maritime English serie
Spot On Learning ontwikkelt met het Groningse NTTA een serie video's die op EnglishCentral zullen worden gebruikt om het technisch Engels van zeevarenden en andere professionals in de maritieme sector te versterken. De Engine Room English Communication course is beschikbaar in het najaar van 2016. Om een indruk te geven hierna een voorbeeld van een video over de engine room die nu al in Maritime English courses op EnglishCentral wordt gebruikt.

Techniek en infrastractuur

Spot On Learning biedt iedere ondernemer of andere 'leerling' een eigen leeromgeving. Na inloggen is daar alles te vinden: de leerstof, toetsen, de online en offline activiteiten (opdrachten) en informatie over medeleerlingen, docenten en coaches en natuurlijk informatie over zijn voortgang en prestaties. Spot On Learning maakt gebruik van verschillende systemen die worden geïntegreerd tot een samenhangend geheel.

Digitale content bibliotheek

We maken gebruik van bestaande content, cases en materiaal dat inspireert en praktisch is. De redactie werkt aan veel voorkomende ondernemersvragen. We verzamelen en bewerken wat opdrachtgevers al in huis hebben tot vaste ‘formats’ die in de praktijk werken. Spot On Learning voert de regie. Inhoud, techniek, infrastructuur en ondersteuning maken ondernemend leren mogelijk.
ec-modules-groot.png

Kosten business English en maritime English

Spot On Learning zet het Amerikaanse platform EnglishCentral in om te zorgen dat mensen hun Engels snel verbeteren. Door innovatieve spraaktechnologie zijn de kosten om de uitspraak te verbeteren en te werken aan de 'fluency lager dan ooit. De progressie is bovendien meetbaar. Aanvullend kan SOL verschillende soorten tests leveren (waaronder testen op CEFR niveau) en aanvullende online taalcoaching en taallessen verzrogen, online en blended.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.