Voor ondernemingen die internationaal willen excelleren.

Engels steeds vaker de voertaal

Engels is steeds vaker de voertaal. Verkopen, onderhandelen, support verlenen gaan steeds vaker in het Engels. Internationale wetgeving vereist vaak dat Engels op een bepaald niveau wordt beheerst. Verder zijn vaak nieuwe 'skills' noodzakelijk om succesvol in het buitenland te opereren, zoals het kunnen omgaan met cultuurverschillen. Onze opleidingen spelen daar op in. Spot On Learning beschikt over een grote en groeiende digitale content bibliotheek met praktische ondernemersinformatie. Onze ervaren adviseurs bekijken welke opleidingen passen bij uw team.

Om ondernemers en professionals die internationaal zaken doen te ondersteunen biedt Spot On Learning onder andere:

  • Spot On Learning Business English. Online taaltrainingen gericht op organisaties die internationaal zakendoen. Wij maken daarbij o.a. gebruik van het vernieuwende platform EnglishCentral, waarmee ook de uitspraak snel kan worden verbeterd via een online programma met video's. De spreek- en luistervaardigheid en de woordenschat in het 'international business English' kunnen gemakkelijk en meetbaar worden vergroot door video's te kijken, te spreken en typen, overal en altijd via internet. De kosten van deze manier van Engels leren zijn verrassend laag vergeleken met traditionele alternatieven.
  • Spot On Maritime Learning. Taal- en cultuurtrainingen in de vorm van courses op het EnglishCentral platform, gericht op scheepvaartbedrijven en andere organisaties in de maritieme sector. Wij leiden de bemanningen en kantoormedewerkers op van wereldwijd opererende bedrijven. De leerlingen komen uit Rusland, De Filipijnen, Indonesië en andere Aziatische landen, Oost-Europa, Zuid-Europa, De Baltische Staten, de Oekraïne en vele andere landen maar moeten toch goed met elkaar kunnen communiceren om veilig en efficiënt te kunnen werken. Ons speciaal op de praktijk aangepaste aanbod werkt wereldwijd.
  • Kant en klare opleidingen in de eigen 'International Business Academy'. Ondernemers leren daarmee o.a.:
   • cultuurverschillen begrijpen in het internationaal zaken doen en er goed mee omgaan
   • zichzelf, het bedrijf en de producten en diensten optimaal presenteren in het buitenland, in het Engels
   • snel een netwerk bouwen dat van pas komt bij het internationaal zaken doen, snel kennis op maat opdoen via het netwerk dat 'de BV Nederland' vandaag te bieden heeft
   • de 'fluency' in business English verhogen, blijven oefenen, verbeteren.
  • Maatwerk in online opleidingen. Andere onderwerpen die voor ondernemingen van belang zijn kunnen worden ingebouwd en gecombineerd met wat Spot On Learning al te bieden heeft. Opleidingen van Spot On Learning zijn te combineren met bestaand materiaal bij internationale bedrijven om opleidingen op maat te bieden aan eigen mensen, ketenpartners of klanten. Doel is om snel te kunnen werken en kosten laag te houden en toch de voordelen te genieten die nieuwe technologie en mediagewoontes van mensen nu eenmaal bieden.

  Neem gerust contact op als je bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van online leren in de praktijk van het internationale ondernemen. Wij delen graag onze kennis en ervaring en denken mee over het toepassen van een combinatie van aloude methodieken in combinatie met vernieuwende technologie, om tegen zo laag mogelijke kosten iedereen aan de juiste kennis en vaardigheden te helpen om internationaal te slagen.

  Lees ook…

  Business Engels leren voor gebruik in de praktijk

  EnglishCentral is een platform waarop je online Engels leert en werkt aan je uitspraak. Je bekijkt op PC of table video's, spreekt en typt. Leren is zo laagdrempelig en kan overal, op ieder moment. Aan het begin van ieder traject wordt het niveau vastgesteld. Vervolgens wordt een programma op maat geboden en de voortgang steeds gemeten. Luister- en spreekvaardigheden, woordenschat en 'fluency' nemen meetbaar toe. Het leren kan zich toespitsen op praktijksituaties. De kosten zijn laag.

  Maritime Communication

  In de maritieme sector is goede communicatie in het Engels letterlijk van levensbelang. Spot On Maritime Learning helpt professionals in scheepvaart en maritieme sector meetbaar beter Engels spreken en verstaan. Videomateriaal opgenomen aan boord van schepen en in havens helpt zeelieden en andere medewerkers om het Engels te spreken dat nodig is in de maritieme wereld. In de video's zijn bijvoorbeeld woorden uit de SMCP woordenlijst van het IMO verwerkt.

  Opdrachtgevers en partners

  Spot On Learning
  Kleine-Gartmanplantsoen 10
  1017 RR Amsterdam

  020 308 00 41
  info@spotonlearning.nl

  Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

  Adres en team info
  Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.