Ondernemend leren, op weg naar een concreet business doel.

Spot On Learning

Spot On Learning ontwikkelt opleidingen en taalcursussen en biedt deze aan via verschillende online kanalen. Dat kan ook in combinatie met offline leren (blended) en op maat bij klanten. We werken voor en met ondernemers, hun ondernemende werknemers en ketenpartners. Altijd met concrete business doelen voor ogen. Het snel kunnen opdoen en verspreiden van kennis is essentieel voor ondernemingen bij groei, het betreden van een nieuwe markt, internationalisering of het ontwikkelen van nieuwe diensten. Daarom richten we ons specifiek op dit soort 'kantelpunten' voor ondernemers.

Snel veranderen is nodig voor concurrentiekracht

Nederlandse bedrijven opereren steeds meer in internationale markten. Om daarin succesvol te zijn is het nodig snel te kunnen veranderen. Bedrijven moeten snel inspelen op wensen en eisen van klanten, reageren op concurrentie, voldoen aan wet- en regelgeving.

Samen leren is nodig binnen het bedrijf en binnen de keten waarvan een bedrijf uitmaakt. Vaak is het ook nodig kennis over te dragen aan klanten en andere commerciële doelgroepen.

Spot On Learning helpt bedrijven de mogelijkheden van technologie te benutten om snel te leren bij het internationaal zaken doen. Wij richten ons erop dat organisaties met name de volgende voordelen hebben van online leren:

  • Doelgericht. Zoals je bij Google en Facebook informatie op maat krijgt kan ook leren steeds persoonlijke worden. Je leert dan de dingen die jij nodig hebt, bouwt voort op wat je al weet en werkt aan je persoonlijke leerdoelen. Dezelfde methoden die grote online platforms zo 'verleidelijk' maken worden steeds vaker toegepast op leren. Spot On Learning begint bij jouw doelen als ondernemer. Wat is nodig om daar te komen? Wie moet welke kennis en vaardigheden hebben én kunnen toepassen? Hoe leert iedereen het snelst wat hij of zij nodig heeft op weg naar die doelen?
  • Voordelig (voor de organisatie). Ondernemers en ondernemingen kunnen met nieuwe technologie en methodes permanent leren tot een gewoonte maken. Er kan veel meer worden gedaan met dezelfde of lagere budgetten. Resultaten zijn meetbaar en er kan voortdurend feedback worden verzameld waarmee kan worden bijgestuurd op weg naar business doelen.
  • Flexibel (voor degene die leert). Voor de mensen die willen leren is online leren prettig omdat dat kan op ieder moment en op (vrijwel) iedere plaats . Mensen kunnen hun tijd beter benutten. Heel wat mensen die werken bij internationale ondernemingen hebben tijd over in hotelkamers en onderweg. Of ze willen buiten reguliere werktijd thuis leren om verder te komen. Met het zogenaamde 'adaptief leren' past het programma zich ook aan aan kennisniveau en leerstijl. Dat maakt leren prettiger en komt de motivatie ten goede.

Ondernemend leren

Leren tijdens het ondernemen is wat Spot On Learning zelf doet en ook graag met en vóór onze opdrachtgevers organiseert. De oprichters van Spot On Learning zijn al decennia actief binnen ondernemingen en als ondernemers. Het is een prachtige uitdaging om samen te zoeken naar de unieke kennis die voor de onderneming het verschil maakt en om te zorgen dat juist die kennis beschikbaar komt waar ze nodig is.

Samen snelheid maken

Om in een dynamische omgeving te kunnen slagen is snelheid nodig. Spot On Learning wil graag snelheid maken klanten en partners en doet dat op drie manieren:

  1. Wij bieden kant en klare opleidingen die we ontwikkelen door nauw samen te werken met een netwerk van ondernemers en klanten
  2. Wij zetten online platforms in die ontwikkeld zijn voor wereldwijde markten, wij combineren en integreren verschillende netwerken met ervaren mensen die gewend zijn snel online te ontwikkelen met gebruikmaking van betrouwbare technologie.
  3. Wij leveren maatwerk waar nodig is maar putten wel ook uit een grote hoeveelheid digitale content, methodieken en code die zich al bewezen hebben.

Is jouw organisatie actief in internationale markten en wil je ondernemend leren? Neem contact met ons op, leg ons je dilemma's uit de praktijk voor en wij denken mee.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.