Digitale content bibliotheek

We maken gebruik van bestaande content, cases en materiaal dat inspireert en praktisch is. De redactie werkt aan veel voorkomende ondernemersvragen. We verzamelen en bewerken wat opdrachtgevers al in huis hebben tot vaste ‘formats’ die in de praktijk werken. Spot On Learning voert de regie. Inhoud, techniek, infrastructuur en ondersteuning maken ondernemend leren mogelijk.

Componenten

Om ondernemend leren in de praktijk te laten werken moet een aantal compontenten van hoge kwaliteit worden gecombineerd. Alles begint bij relevante lesstof. Inhoudsdeskundigen en mensen die verstand hebben van online en 'adaptief' leren bouwen samen aan een groeiende bibliotheek van materiaal. We werken aan onderwerpen waarvan ondernemers ons aangeven dat ze belangrijk zijn in de ondernemerspraktijk. Rondom de inhoud bouwen we leerprogramma's. Daarbij gebruiken we een aantal 'formats' die hebben bewezen te werken. Ze helpen om kennis over te brengen, te toetsen en om de brug te slaan naar gebruik in de praktijk.

Techniek is ook belangrijk. Spot On Learning werkt met platforms van partners. Die richten zich helemaal op het bieden van goede leeromgevingen die zich voortdurend ontwikkelen. Ervaren programmeurs die al veel online applicaties ontwikkelden en systemen met elkaar verbonden zorgen voor alle verbindingen en het maatwerk. Zo ontstaan er persoonlijke omgevingen waar mensen kunnen inloggen, aan het werk gaan om te leren en waar ze feedback krijgen over hun prestaties.

Regie om alles bij elkaar te brengen

Spot On Learning speelt in alle gevallen de rol van regisseur in opdracht. Wij nemen de verantwoordelijkheid om programma's te bedenken die helpen om mensen in het zakenleven te laten slagen. Om te zorgen dat ze goed beslagen ten ijs komen, dat ze de kennis hebben die er toe doet.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.