Partners van Spot On Learning

Ecosysteem met deskundigheid en ervaring
Onze partners hebben veel ervaring met online leren in de praktijk. We werken met expert coaches in international business, Engelse leraren, innovatieve online learning platforms als EnglishCentral en A New Spring, online learning specialisten en wetenschappers. Door te werken met partners die in de praktijk hun sporen verdiend hebben, besparen we tijd en geld.

Hierna een aantal belangrijke partners die onder regie van Spot On Learning ons assortiment producten en diensten leveren voor ondernemers die willen profiteren van de kansen van online leren:

EnglishCentral (Verenigde Staten)

Spot On Learning verkoopt de producten van English Central aan ondernemingen in Nederland en elders in Europa.

English Central is gefinancierd door Google Ventures. Het is een taalplatform waar je je Engels kunt leren, oefenen, testen, primair met video en daarmee verbonden leervormen.
MKB Servicedesk. Zij verkopen de international business academy en andere leerprogramma's ontwikkeld door Spot On Learning, zij zorgen voor aansluiting bij vragen van ondernemingen.

A New Spring (Rotterdam)

Dit (ook internationaal) snel groeiende Rotterdamse bedrijf ontwikkelt een zogenaamd adaptive learning platform. Op het ANS platform kunnen opleiders programma's maken die zich door de slimme ingebouwde technologie aanpassen aan het kennisniveau en leerstijl van de mensen die de opleiding volgen. Het online platform wordt gebruikt voor online leren, om te bevorderen dat mensen samen in een netwerk leren en het kan ook worden gebruikt om offline leren te ondersteunen. Dan krijg je een combinatie van online en offline die vaak 'blended' learning wordt genoemd.

A New Spring kreeg veel erkenning voor hun vernieuwende methodieken. Ze werden in 2013 bijvoorbeeld in een onderzoek in opdracht van de Bill & Melissa Gates Foundation genoemd als een van de veelbelovende platforms voor adaptive learning.

Organisaties die al van het A New Spring platform gebruik maken zijn bijvoorbeeld ANWB, Reed Business, Nutricia, het Studiecentrum Financiële Branche, het VUMC en NEN.

Expert coaches

Spot On Learning werkt met een netwerk van expert coaches die ondernemingen helpen om datgene te leren wat nodig is om in internationale markten te kunnen slagen.

  • Henny Dingemans is business coach voor internationale bedrijven en expert op het gebied van supply chain management. Ze is onder andere geïnteresseerd in (internationaal) ondernemerschap van vrouwen, supply chain optimalisatie en logistiek in het algemeen, internationale sourcing, import en export. Henny is als coach betrokken bij de International Business Academy.
  • Esther Janssen van Culture Inc. is specialist op het gebied van interculturele communicatie. Esther gaf o.a. met Jacob Vossestein namens Spot On Learning workshops bij Heineken en adviseert bij de International Business Academy van Spot On Learning.
  • Jonathan Talbott is een Engelse native speaker die bedrijven helpt presentaties, sales pitches en tenders voor te bereiden in het Engels. Jonathan is betrokken bij de module presenteren in het buitenland van de International Business Academy (IBA).
  • Jacob Vossestein is de auteur van een van de meestgelezen 'handleidingen bij de Nederlander': Dealing With The Dutch. Jacob is deskundige op het gebied van cultuurverschillen en hoe daarmee om te gaan in het zakenleven en elders. Hij geeft advies, verzorgt lezingen en workshops en is auteur van vele boeken. Hij is betrokken bij Spot On Learning's International Business Academy.

Expert coaches staan klaar om te ondersteunen bij de basisprogramma's van Spot On Learning maar ze kunnen ook aanvullend maatwerk doen als ondernemers op weg naar hun business doel ontdekken dat ze meer support nodig hebben.

The English Center (Amstelveen)

Brenda de Jong, US native speaker en gecertificeerd lerares, ondersteunt Spot on learning vanuit haar eigen private school op het gebied van Engelse taalcursussen.

 

Hogeschool Windesheim

Spot On Learning werkt nauw samen met Hogeschool Windesheim. Er wordt o.a. samengewerkt met Dr. Huub Ruël, Lector International Business aan de Hogeschool Windesheim en senior researcher aan de Universiteit van Twente. Er is samengewerkt aan het voorbereiden op en evalueren van handelsmissies en het onderzoeken van de behoeftes van Nederlandse bedrijven die internationaal willen expanderen.

Ehio Media (Amsterdam)

De oprichters van Ehio Media zijn al sinds 1990 bezig met redactionele en commerciële communicatie en leren door organisaties. Ze ontwikkelden in 1993 een internationaal platform waarop de mainport Nederland zich presenteerde en contact legde om internationale beslissers te vertellen over de mogelijkheden van transport en logistiek via Nederland naar het Europese achterland en vice versa. Ehio Media bouwt en beheert applicaties en (veelal internationaal werkende) bedrijven met online sales support en marketing. Ehio Media ontwikkelde de platforms MKB Servicedesk en ZZP Servicedesk in opdracht van Dutch Network Group. Ehio levert aan Spot On Learning onder andere de applicaties en het programmeerwerk die tot stand komen onder leiding van Paul de Beer (directeur Ehio Media). Eelco Kraefft van Ehio Media is ook directeur van Spot On Learning.

Beukenrond Consultancy

Beukenrond Consultancy ondersteunt het MKB op financieel/strategisch gebied, Willem Bierens de Haan van Beukenrond is ook directeur van Spot On Learning. Hij heeft eerder jarenlang in Nederland en het buitenland gewerkt voor internationaal opererende Nederlandse ondernemingen.

 

Lees ook…

Spot On Learning team

Spot On Learning is een initiatief van ervaren ondernemers. De oprichters brengen ieder een ander soort ervaring in. We geloven dat internationale organisaties veel profijt kunnen hebben van de mogelijkheden van ondernemend leren. Verandering gaat echter niet vanzelf. We werken eraan om alle betrokkenen voordeel en plezier te bieden.

Scheepvaartbedrijf Seatrade helpt internationale medewerkers beter communiceren in het Engels

Seatrade is een Nederlands scheepvaartbedrijf dat over de hele wereld bemanningsleden werft. Goede communicatie door en tussen medewerkers aan boord en op kantoor is van het allergrootste belang. Met het Nederlandse Spot On Learning wordt nu e-learning ingezet om het niveau waarop mensen Engels begrijpen én spreken bedrijfsbreed te verhogen.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.