Introductievideo Cargo & Cargo Handling course

Spot On Maritime Learning
Aan de hand van 25 video's op EnglishCentral leren zeevarenden en andere werkers in de maritieme sector een specifiek Engels idioom. In deze serie video's zijn woorden en zinnen verwerkt die belangrijk zijn om te weten bij de communicatie in het Engels met iedereen die betrokken is bij het veilig en efficiënt laden en lossen van een schip in de haven. Ook wordt in enkele video's aandacht besteed aan de machinekamer, aan veiligheidsvoorzieningen aan boord en aan regels die volgens de ISPS worden gesteld aan schepen in havens.

Introductie van de Cargo & Cargo Handling Course

Hieronder de introductievideo van de course zoals die werkt op het platform EnglishCentral. EnglishCentral kent drie leervormen en een quizvorm. Deelnemers aan de cursus breiden hun woordenschat uit en werken aan hun uitspraak. De prestaties, de voortgang en ook de mate waarin deelnemers vooruitgaan zijn heel goed meetbaar. In deze introductievideo een aantal fragmenten uit de hele cursus. Samen geven ze een goede indruk van wat de deelnemers aan de cursus in de loop van het programma krijgen voorgeschoteld. Het doorlopen van het programma duurt gemiddeld 6 - 8 weken. Idealiter leren de deelnemers drie keer per week ongeveer drie kwartier tot een uur.

 

 

Meer informatie Cargo & Cargo Handling course en andere maritiem Engels programma's

Wilt u meer informatie over de cursussen uit de Spot On Maritime Learning reeks, neem dan contact op met Andre van Remmerden of Willem Bierens de Haan (over commercie) of met Eelco Kraefft (inhoud en methodiek). Contactgegevens onder 'contact' op deze website.

 

Lees ook…

Voorbeeld video uit Cargo & Cargo Handling course

Hierna een video uit de Cargo & Cargo Handling module van het Spot On Maritime English programma. Dit programma is bedoeld om zeevarenden en andere professionals in de scheepvaart een idioom te laten leren dat direct van belang is voor communicatie aan boord en met de wal. In 25 video's zijn woorden verwerkt uit de SMCP lijst van de IMO en ook een zorgvuldig gekozen aantal andere woorden en zinnen die belangrijk zijn voor veilig en efficënt werken bij het aandoen van een haven.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.