Voorbeeld video uit Cargo & Cargo Handling course

Uit de Spot On Maritime English serie
Hierna een video uit de Cargo & Cargo Handling module van het Spot On Maritime English programma. Dit programma is bedoeld om zeevarenden en andere professionals in de scheepvaart een idioom te laten leren dat direct van belang is voor communicatie aan boord en met de wal. In 25 video's zijn woorden verwerkt uit de SMCP lijst van de IMO en ook een zorgvuldig gekozen aantal andere woorden en zinnen die belangrijk zijn voor veilig en efficënt werken bij het aandoen van een haven.

Lees ook…

Introductievideo Cargo & Cargo Handling course

Aan de hand van 25 video's op EnglishCentral leren zeevarenden en andere werkers in de maritieme sector een specifiek Engels idioom. In deze serie video's zijn woorden en zinnen verwerkt die belangrijk zijn om te weten bij de communicatie in het Engels met iedereen die betrokken is bij het veilig en efficiënt laden en lossen van een schip in de haven. Ook wordt in enkele video's aandacht besteed aan de machinekamer, aan veiligheidsvoorzieningen aan boord en aan regels die volgens de ISPS worden gesteld aan schepen in havens.

Engine Room Communication in English (video)

Spot On Learning ontwikkelt met het Groningse NTTA een serie video's die op EnglishCentral zullen worden gebruikt om het technisch Engels van zeevarenden en andere professionals in de maritieme sector te versterken. De Engine Room English Communication course is beschikbaar in het najaar van 2016. Om een indruk te geven hierna een voorbeeld van een video over de engine room die nu al in Maritime English courses op EnglishCentral wordt gebruikt.

Scheepvaartbedrijf Seatrade helpt internationale medewerkers beter communiceren in het Engels

Seatrade is een Nederlands scheepvaartbedrijf dat over de hele wereld bemanningsleden werft. Goede communicatie door en tussen medewerkers aan boord en op kantoor is van het allergrootste belang. Met het Nederlandse Spot On Learning wordt nu e-learning ingezet om het niveau waarop mensen Engels begrijpen én spreken bedrijfsbreed te verhogen.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.