Spot On Learning team

Ervaren ondernemers
Spot On Learning is een initiatief van ervaren ondernemers. De oprichters brengen ieder een ander soort ervaring in. We geloven dat internationale organisaties veel profijt kunnen hebben van de mogelijkheden van ondernemend leren. Verandering gaat echter niet vanzelf. We werken eraan om alle betrokkenen voordeel en plezier te bieden.

Internationaal ondernemen

Willem Bierens de Haan is een van de oprichters. Gedurende zijn hele loopbaan na de studie in Rotterdam heeft hij gewerkt bij en voor multinationale, exporterende ondernemingen. Hij heeft veel gewerkt in het buitenland en altijd te maken gehad aan een grote verscheidenheid aan culturen en zakelijke gewoontes. Ook de andere oprichters hebben veel gewerkt voor en met internationale ondernemingen.

Online ondernemen

Mede-oprichters Paul de Beer en Eelco Kraefft startten hun eerste internetbedrijf in 1993. In de loop van de jaren hebben ze diverse zakelijke platforms gebouwd en met internationale bedrijven gewerkt om de mogelijkheden van online sales en zakendoen te benutten. Met Cargoweb, een internationaal platform voor transport en logistiek waren ze actief tussen 1993 en 2001, de laatste tien jaar bouwden ze mee aan MKB Servicedesk en de andere platforms van Dutch Network Group.

Partner Andre van Remmerden heeft zich altijd beziggehouden met sales en business development, vele jaren ook in de online wereld. Andre is als ondernemer behalve in Spot On Learning nog steeds actief in andere internationale ondernemingen.

Ondernemend leren

Ondernemend leren is de naam die we geven aan wat alle medewerkers van Spot On Learning voorstaan. Internationale bedrijven moeten steeds meer en sneller leren om te kunnen concurreren en zichzelf steeds weer opnieuw uit te vinden in dynamische en veelal turbulente markten. Wij helpen organisatie om gericht te leren wat nodig is, met elkaar en gericht op de praktijk. Inzet van online middelen is vaak om verschillende redenen interessant. Het kan meer op maat zijn, persoonlijker en socialer, dus motiverend. Het is makkelijker in te passen in een druk (internationaal) leven. Voor de ondernemer zijn ook de kostenvoordelen en de meetbaarheid grote voordelen. Wij zijn hier enthousiast over maar belangrijker voor ons is nog dat we steeds weer zoeken naar de sterkste business cases.

Samenwerken in een netwerk

Wij realiseren ons dat we moeten samenwerken om te slagen en we hebben daar ook veel plezier in. Daarom kunnen we mensen opleiden over de hele wereld met medewerking van collega's in o.a. Amerika, de Filipijnen en Rusland. We doen veelal voor internationaal opererende klanten. Bij het samenwerken zijn online middelen belangrijk, die maken dingen mogelijk die eerder niet haalbaar waren.

De 'BV Nederland'

Onze basis ligt in Nederland en dat ervaren we als positief. We werken graag voor en met andere ondernemingen met een internationale scope. We genieten ondertussen van de voordelen die ons thuisland biedt als het gaat om internationaal zakendoen, innovatie en een open nieuwsgierige houding om onze weg te zoeken en toegevoegde waarde te leveren wereldwijd. Veel werk wat we doen is verbonden met de dingen waar we in Nederland historisch gezien goed mee uit de voeten kunnen.

Logistieke en maritieme sector

We voelen ons thuis in verschillende sectoren. Zelf zijn we kenniswerkers en werken we veel voor collega-kenniswerkers in high-tech, voeding en agri en maakbedrijven. Een sector waar we erg actief zijn is de logistieke en dan vooral de maritieme sector.

Team

Behalve eerder genoemde oprichters (Willem, Paul, Eelco, Andre) kunt u te maken krijgen met onze collega's Mijs, Quinten, Stef of Denise. Maar ook externen treden vaak op als collega's. Dus kunt u ook te maken krijgen met onze EnglishCentral collega's, mensen van A New Spring of met onze expert coaches en leraren (zoals Quintin, Jacob, Esther, Henny, Heather of Jonathan). Heeft u vragen dan kunt u in ieder geval altijd per email terecht via deze site, omdat we allemaal veel online werken is dat een manier van contact die vaak gemakkelijk werkt. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ons te bezoeken of bellen.

Lees ook…

Support en coaching bij e-learning essentieel

Online leren is voor veel mensen nieuw. Spot On Learning investeert voortdurend en zoekt naar de manieren om mensen op een prettige manier aan het leren te krijgen... en te houden. We leggen graag uit wat onze support inhoudt en wat de ervaringen zijn met support aan lerenden in Kaliningrad, Wladiwostok, op de Filipijnen en op andere plaatsen in de wereld (waaronder ook Nederland).

Route naar kantoor Spot On Learning

Het kantoor van Spot On Learning is gevestigd in hartje Amsterdam aan het Leidseplein. Ons kantoor is goed bereikbaar met OV. Parkeren is om de hoek mogelijk in een Q-park parkeergarage.

Algemene voorwaarden Spot On Learning BV

Hierna de algemene voorwaarden van Spot On Learning BV

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.