Route naar kantoor Spot On Learning

Bereikbaarheid met OV en auto
Het kantoor van Spot On Learning is gevestigd in hartje Amsterdam aan het Leidseplein. Ons kantoor is goed bereikbaar met OV. Parkeren is om de hoek mogelijk in een Q-park parkeergarage.

Wij zijn gevestigd boven Cultuurcentrum De Balie. In ons kantoor, op het platform, de vergaderruimte of beneden bij het Café van De Balie gaan we graag het gesprek aan over ondernemend leren. Je kunt een kijkje nemen op ons kantoor op zolder boven De Balie met Streetview.

Naar Leidseplein met de auto en parkeren

Openbaar vervoer vanaf Amsterdam CS, Schiphol, Amsterdam-Zuid

  • Van Amsterdam CS Tram 1, 2 of 5 richting Leidseplein, uitstappen halte Leidseplein (18 minuten, overdag gaat er ongeveer per drie minuten een tram op dit traject)
  • Van Amsterdam CS Bus 170, 172, 174 vanaf Amsterdam CS, uitstappen halte Leidseplein (15 minuten, overdag gaat er ongeveer iedere 7 minuten een bus op dit traject)
  • Op Amsterdam CS zijn OV-fietsen beschikbaar voor abonnementhouders. Fietsen gaat heel makkelijk via Spuistraat, Leidsegracht, Marnixstraat, fietstochtje vanaf Amsterdam CS duurt minder dan een kwartier.
  • Vanaf Schiphol vertrekt overdag ieder kwartier bus 197, u bent dan in een half uur op het Leidseplein bij het kantoor van Ehio. U kunt ook de trein nemen naar Amsterdam Lelylaan en dan verder gaan met tram 1 naar het Leidsplein, dat kost inclusief overstaptijd ook ongeveer een half uur.
  • Vanaf Station Amsterdam-Zuid (Zuidas) vertrekt overdag iedere 8 minuten tram 5 naar het Leidseplein (22 minuten)
  • Online reisplanners: 9292 of NS Reisplanner

 

Spot On Learning is samen met (zusterbedrijf) Ehio Media gevestigd boven De Balie op het Leidseplein, als je op bezoek komt graag beneden bij binnenkomst bij het Grand Café van De Balie even bellen met uw contactpersoon, hij of zij haalt je beneden op.

Adres

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
020 308 00 41

Lees ook…

Spot On Learning team

Spot On Learning is een initiatief van ervaren ondernemers. De oprichters brengen ieder een ander soort ervaring in. We geloven dat internationale organisaties veel profijt kunnen hebben van de mogelijkheden van ondernemend leren. Verandering gaat echter niet vanzelf. We werken eraan om alle betrokkenen voordeel en plezier te bieden.

Algemene voorwaarden Spot On Learning BV

Hierna de algemene voorwaarden van Spot On Learning BV

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.