Support en coaching bij e-learning essentieel

Persoonlijk en vriendelijk werkt het best
Online leren is voor veel mensen nieuw. Spot On Learning investeert voortdurend en zoekt naar de manieren om mensen op een prettige manier aan het leren te krijgen... en te houden. We leggen graag uit wat onze support inhoudt en wat de ervaringen zijn met support aan lerenden in Kaliningrad, Wladiwostok, op de Filipijnen en op andere plaatsen in de wereld (waaronder ook Nederland).

My.spotonlearning.eu

Spot On Learning biedt alle lerenden een eigen supportomgeving. In deze Engelstalige omgeving, my.spotonlearning.eu, vinden studenten alle nodige informatie en verwijzingen naar de cursussen waaraan ze deelnemen. Bij de start krijgen ze een 'tutorial' te zien over hoe de leeromgeving werkt. De vragen die vaak worden gesteld (en de antwoorden) zijn verzameld en nieuwe vragen die mensen stellen worden toegevoegd als dat nuttig lijkt voor andere lerenden.

Verschillende soorten support

Spot On Learning biedt verschillende soorten support. Uiteraard moet alles technisch werken. Lerenden werken met verschillende soorten apparaten. Dat kunnen windows of apple computers zijn maar ook IOS en Android mobiele apparaten (tablets, phablets, smartphones). Onze oplossingen werken op alle belangrijke systemen, bureaucomputers, laptops en mobiele apparaten. Voor IOS en Android zijn apps beschikbaar. De hoeveelheid technische support die we hebben moeten geven valt ons tot nu toe steeds mee.

Content coaches, taalcoaches en voortgangscoaches

Naast technisch support werken we met content coaches (bij business English en Maritime English opleidingen op EnglishCentral zijn dat taalcoaches, dit zijn native speakers Engels) en voortgangscoaches. De content coaches zorgen voor inhoudelijke ondersteuning waar nodig. De voortgangscoaches houden in de gaten of de studenten aan het werk gaan en blijven. Discipline is een issue. E-learning is vaak het land van de voornemens en plannen. Spot On Learning hecht aan resultaat dus mensen moeten voornemens en plannen omzetten in actie.

Vriendelijke en persoonlijk

De beste motivator blijkt tot nu toe vriendelijk aandringen en een persoonlijke stijl. Onze coaches maken er een gewoonte van om te streven naar echt persoonlijk contact, al gaat de meeste communicatie per email, skype en/of chat.

 

 

 

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.