Kosten business English en maritime English

Spot On Learning zet het Amerikaanse platform EnglishCentral in om te zorgen dat mensen hun Engels snel verbeteren. Door innovatieve spraaktechnologie zijn de kosten om de uitspraak te verbeteren en te werken aan de 'fluency lager dan ooit. De progressie is bovendien meetbaar. Aanvullend kan SOL verschillende soorten tests leveren (waaronder testen op CEFR niveau) en aanvullende online taalcoaching en taallessen verzrogen, online en blended.
ec-modules-groot.png

Opzet en inhoud Spot On Learning Business English Programma

Het Spot On Learning Business English Programma werkt als volgt:

  1. Deelnemers krijgen toegang tot de persoonlijke leeromgeving my.spotonlearning.eu.
  2. Ze maken kennis met het platform waarop ze gaan leren en plannen een 'level test', die test wordt via skype afgenomen en dient om het niveau in te schatten.
  3. In sommige gevallen doen deelnemers aanvullende tests (dit is optioneel, niet standaard).
  4. Na de level test beginnen deelnemers te werken aan 'videocourses' op hun eigen niveau. Vanaf dat moment krijgen ze steeds uitgebreide feedback. Ze bouwen een eigen woordenlijst op en als ze een aantal video's hebben gedaan krijgen ze een dashboard te zien met gedetailleerde analyse van hun uitspraak en de mogelijke acties om die te verbeteren.
  5. Normaal gesproken is er na twee maanden regelmatig oefenen al meetbare vooruitgang op verschillende fronten.
  6. De studenten die niet in het gewenste tempo richting een gekozen leerdoel werken kunnen extra ondersteuning krijgen, welke precies hangt af van de afspraken met de opdrachtgever (dit is optioneel, niet standaard).

Doorlooptijd en leerdoelen

Met opdrachtgevers worden meestal concrete afspraken gemaakt over het niveau waar de deelnemers naar toe werken. We werken vaak in blokken van 2 of 3 maanden. We plannen er per medewerker zo veel als nodig in een afgesproken periode om het gewenste niveau te behalen.

Monitoring en coaching

Spot On Learning zorgt voor monitoring en coaching van de deelnemers. Dat betekent dat de voortgang wordt gevolgd. Coaching betekent dat de studenten support en aanmoediging krijgen om te blijven leren in het benodigde tempo. Dit noemen we voortgangscoaching. Ook kunnen ze aanwijzingen krijgen van een taalcoach (een Engelse leraar, native speaker Engels). Dat zorgt ervoor dat deelnemers sneller hun doel bereiken.

Opdrachtgevers kunnen ook toegang krijgen tot voortgangsgevens en resultaten. Spot On Learning kan ook proactief rapporteren en actief adviseren.

Tarieven

  • Per deelnemer aan het SOL Business English Programma zijn de kosten v/a € 49 per maand (in Engelse termen wordt betaald per seat per maand). Dit is inclusief: persoonlijke leeromgeving, basic level test per skype en rapportage, voortgangscoaching, gerichte aanwijzingen door taalcoach in de eerste maand (voor sneller leren), toegang voor HR-collega of andere vertegenwoordiger tot voortgangsgegevens en behaalde resultaten op groepsniveau.
  • Voor opdrachtgevers in specifieke sectoren ontwikkelen we ook maatwerkprogramma's (custom courses). In dat geval gaan de video's die als leermateriaal dienen over de werkomgeving van de deelnemer, over specifieke onderwerpen of werksituaties. Spot On Learning doet dit o.a. in de maritieme sector. Custom courses kosten per deelnemer v/a € 59 per maand.
  • Aanvullende mogelijkheden: uitgebreide testing aanvullend op basic level test per skype, testing op maat, proactieve rapportages en advies op maat door Spot On Learning deskundigen, extra leeractiviteiten aanvullend op het standaardprogramma voor mensen met specifieke issues. Prijzen voor deze aanvullende mogelijkheden zijn afhankelijk van de context. Maak desgewenst een afspraak om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.
 

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.