Over ons

Klanten & partners

Bij Spot On Learning denken we na over oplossingen die ondernemers verder helpen met de groei van hun organisatie. We zoeken naar praktische en goedkope oplossingen, we vinden niet het wiel opnieuw uit. Door samen te werken met partners die in de praktijk hun sporen verdiend hebben, besparen we tijd en geld. Wij hebben infrastructuur, techniek en oplossingen om platforms aaneen te smeden tot prettige leeromgevingen. Onze groeiende bibliotheek met digitale content zorgt dat we snel kunnen werken en dat de kosten laag blijven.

Lees ook…

Partners van Spot On Learning

Onze partners hebben veel ervaring met online leren in de praktijk. We werken met expert coaches in international business, Engelse leraren, innovatieve online learning platforms als EnglishCentral en A New Spring, online learning specialisten en wetenschappers. Door te werken met partners die in de praktijk hun sporen verdiend hebben, besparen we tijd en geld.

Spot On Learning team

Spot On Learning is een initiatief van ervaren ondernemers. De oprichters brengen ieder een ander soort ervaring in. We geloven dat internationale organisaties veel profijt kunnen hebben van de mogelijkheden van ondernemend leren. Verandering gaat echter niet vanzelf. We werken eraan om alle betrokkenen voordeel en plezier te bieden.

Route naar kantoor Spot On Learning

Het kantoor van Spot On Learning is gevestigd in hartje Amsterdam aan het Leidseplein. Ons kantoor is goed bereikbaar met OV. Parkeren is om de hoek mogelijk in een Q-park parkeergarage.

Opdrachtgevers en partners

Spot On Learning
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

020 308 00 41
info@spotonlearning.nl

Vragen over Spot On Learning of wil je een afspraak maken? Neem dan graag contact met ons op.

Adres en team info
Spot On Learning bv © 2015. Alle rechten voorbehouden.